Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ARHIVA ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Rom-Prim - o companie detinuta si administrata de trei experti inalt calificati in domeniul ingineriei constructiilor
0
Fondata in 1997, compania Rom-Prim si-a castigat o pozitie de lider in domeniul constructiilor industriale si civile din Republica Moldova. Astazi, Rom-Prim este binecunoscuta pentru calitatea constructiilor si a produselor sale, precum si pentru reputatia excelenta, baza pe serviciile competente si prompte oferite de companie.

Compania este detinuta si administrata de trei experti inalt calificati in domeniul ingineriei constructiilor. Impreuna cu multi alti experti, echipa Rom-Prim ofera clientilor sai intreaga gama de servicii de preconstructie si constructie, fiind dedicata asigurarii calitatii constructiilor din faza initiala a proiectelor pana la darea in exploatare a acestora. Rom-Prim gestioneaza de asemenea propriile linii de productii pentru materia prima, reusind astfel sa asigure o calitate maxima si un pret minim. In 2007, Rom-Prim a finalizat constructia unei fabrici de beton si articole din beton (capacitate de 50 m3 pe ora). “Datorita noului nostru laborator, putem verifica in continuu calitatea produselor noastre din beton”, am fost informati la Rom-Prim.

Rom-prim a investit de asemenea in propria linie de productie a materialelor PVC (geamuri termopan, usi), cu o capacitate de 49 m2 pe zi. Mai mult ca atat, Rom-Prim detine si o linie de productie a articolelor din piatra (piatra de pavaj, fortan), cu o capacitate de 15 m3 per schimb). Anul trecut, compania a achizitionat 16 noi unitati de transport si planifica si in continuare largirea flotei de automobile proprii.

Mai multe informatii despre complexul locativ dezvoltat de Rom-Prim in orasul Ialoveni puteti afla aici:

Informatii de contact Rom-Prim:
Str. Gheorghe Asachi, 42,
MD-2021, Chisinau, Republica Moldova
Tel: (+373 22) 83-53-53


Publicat: 10.08.2008
Online Media SRL, despre noi
© Online Media